Caroline Strid

This is my life, This is my time.

Love it!

Kategori:

12 km promenad blev det idag med bästa Madde. Så skönt! Har slappa till mej nått så fruktansvärt i sommar. Vill att det ska bli höst så man kan få lite rutin på tränandet igen. Jag behöver det. Märks direkt när jag börjar fuska. Då kommer chaufförs magen :P Men nu blir det sägen för snart är det dax för jobb igen.

Slit lönar sej!

Kategori:

Vilken fröjd det va att öppna lönespecen idag! Tyckte inte jag gjorde så mycket annat än att jobba förra månaden och det känns skönt att få lön för mödan! Synd att det inte är så varje månad :( Kändes skit trist att vi inte hade några pengar på semestern typ. Vi fick nalla på sparpengarna till och med och det ska vi inte göra för då är dom snart slut med :( Nu hoppas jag bara att jag får min bil såld. Sen är det dax att boka resa om vi nu ska åka vill säga. Bara några månader kvar nu....

Måndag.

Kategori:

Trist jävla måndag.... Hatar att i kväll kommer jag hem till ett tomt hus. Helt otroligt att jag fortfarande mår så dåligt av att han åker i från mej. Det är lixom mer än bara tråkigt att va själv. Det fattas nått och det känns i hela kroppen. Ja ja detta kan jag traggla om i evigheter. Helgen har varit kanon! I lördags va vi på hot rod reunion i Strängnäs. Åkte dit med Mita och Nillan. Race på strippen med allt i från roddar till lastbilar. Hade inte tråkigt 1 minut :) Kom hem rätt sent men hann ändå med ett besök hos grannarna. Storfest med band och hela kittet. Men vi blev inte lång variga. Bli lika full i skratt varje gång man kommer dit och ser alla små tjejer hänga i västen på dom. Somna väldigt gott efter en heldag i solen. I går greja vi hemma. Pappa körde hem grus i fredags så nu är äntligen vägen körbar igen. Höll på att bli galen på alla hålor. Sen va vi och käka på Alfies med pappa och Therese. Åt så jag höll på att somna. Men det va ju så gott :) Nej nu är rasten slut och jag ska åka in och lossa äntligen!!

Helt sjukt.

Kategori:

Att man år 2012 inte kan få yttra sin åsikt om saker och ting utan att bli påhoppad och kallad patetiska äckel och groggluder. Som tur är så kommer orden från en människa som inte är värd så mycket i mina ögon så dom tar inte så hårt. Men tycker ändå det är sorgligt att man inte ska kunna stå upp för vad man tycker är rätt och fel utan att bli kallad förnedrande saker. Anledningen till att jag ens yttra mej va att han skrev väldigt förnedrande saker om min vän och hennes familj och det är en väldigt känslig punkt för mig och där går min gräns. Sen kan man kalla folk pucko och idiot lite hit och dit (det gör väll jag oxå) men att medvetet trycka på den ömmaste punkten är så lågt. Bara en riktigt elak människa gör sånt. Det är min åsikt! Den kan ingen säga imot eller ta i från mej. Vad man än kallar mej.

Fredagskväll.

Kategori:

Inget fredagsmys här inte. Väntar på att Kenta ska komma hem men det verkar dröja.... Drygt att va utan bil när man bor som man gör :( Hade jag vetat att han skulle vara borta hela kvällen hade jag följt med mamma hem. Vi tog en sväng förbi kil och upp runt nilsby och kolla in lite hus förut. Kolla på ett jättefint som har varit med på hemnet ett tag och nu när man fick se det i verkligheten blev det ännu finare men när jag kom hem va det borta från hemnet så klart. :( Jaja det dyker väll upp fler. :) Så va semestern slut för den här gången oxå :( Fy fan, hann knappt med nått känns det som. Ja förutom att sovit då för det har jag gjort så det räcker och blir över. Ska bli kul att se hur det blir att komma upp på måndag!

Äntligen!!!

Kategori:

Nu verkar appen funka igen! Idag ska vi på bröllop! Sen blir det pip igen. Regna hela kvällen igår men det va lätt värt det ändå. Melissa Horn, kapten röd och familjen såg vi. Men nu är det dax att gå upp och fixa till sej lite :)

Inte så aktiv...

Kategori: Allmänt



Nej nu va det länge sen jag skrev nått.
Sen appen sluta fungera så har det inte blivit så mycket.
Min dator är så seg att starta upp och Kenta har ju med sin till norge.
Men nu har vi semester och datorn stod påslagen på bordet så jag passa på.
Har inte hänt så mycket sen sist.
Vi har väll mer eller mindre bestämt att det blir usa i höst iaf.
Det roligaste va att en kompis till kenta hörde av sej och fråga om vi skulle iväg.
Så jag hoppas att han och hans tjej blir med!

Vi har bara 2 veckor semester nu så vi får se hur mycket vi hinner med.
Jag vill till liseberg och ullared men skulle oxå vilja åka till gröna lund.
Grönan har jag inte varit på mer än typ 2 ggr så det vore kul och åka dit.
Helst skulle jag vilja åka till både skara sommarland och sunne vattenland oxå.
Men vet inte riktigt hur det ska hinnas med.
Men dom ligger ju ganska nära så det kan man ta över dan om man vill.
Nej nu ska jag passa på att gå ut i solen igen.
Den har verkligen lyst med sin frånvaro i år så det är bäst att passa på.